Inhale/ Exhale Lifestyle Happening

NÄYTTEILLEASETTAJAT INHALE-EXHALE LIFESTYLE HAPPENING 2017:

ROSEBUD BOOKS OY
KELOSOUND

CANDLE LIGHT STORY
JUJU COLLETION
MERI MORT
LAURA LUNA TRIBAL FUSION

MITHU
EKOHELSINKI
OHX40
OTUS
ST. MALANDRA
ILO BY DAKINI

BUTONIDESIGN
CARINA KARHU DESIGN
DESIGN SINIVUOKKO
MAGIA MACRAME

SATIVA
SAVELA COSMETICS
ECOIL
MY TARA FOREVER LIVING PRODUCTS
YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS SAANA PITKÄNEN

LEILA HAMPAALA ALOE HELSINKI

TARQUINIA
SHAMS FALAFELIT
STADIN PANIMOBAARI
GIEDRÉ KNIUKSTAITE
KAHVILA HENKÄYS KEEPCUP
SAMPO KAHVILAPYÖRÄ

SUMATIKIRTI KADAMPABUDDHALAINEN KESKUS
JOOGAKOULU SHAKTA
ILOINEN AURA
HERMOSTORY
SUOMEN AYURVEDAYHDISTYS
KELLUMO

http://viisaselama.fi

http://kelosound.com

http://www.rosebud.fi/2011/

https://www.facebook.com/candlelightstory/
http://jujuputiikki.blogspot.fi
http://www.merimort.com
https://www.facebook.com/LauraLunaTribalFusionBellydance/

https://www.mithu.fi
https://ekohelsinki.fi/fi/
http://www.ohx40.com
https://www.otusateljee.com
https://stmalandra.com
http://www.ilobydakini.com

http://butonidesign.com
https://www.facebook.com/carinakarhudesign/
https://designsinivuokko.com
https://www.facebook.com/magiamacra/

http://www.sativa.fi
https://www.facebook.com/SavelaCosmeticsSuomi/
www.ecoil.fi

http://www.myaloevera.fi/mytara/fi/start/

https://www.youngliving.com/fi_FI

http://www.aloehelsinki.fi

http://tarquinia.fi
https://www.facebook.com/Shams-Falafelit-589293551280635/
http://www.stadinpanimo.fi
http://sampokone.net

http://www.meditoi.com/2015/
http://shakta.fi
http://www.iloinenaura.com
http://www.hermotuskuntoon.fi
http://ayurveda.fi
https://kellumo.fi

Tapahtumaa ovat tukemassa:
HIDASTA ELÄMÄÄ JA KIERRÄTYSKESKUS
https://hidastaelamaa.fi
https://www.kierratyskeskus.fi

INHALE / EXHALE LIFESTYLE HAPPENING
09.- 10.9.2017
Lauantaina klo. 12-20 (+ iltatapahtuma 21.30->special guests, ruokaa, juomaa), Sunnuntaina klo. 09-18.

HUOMIO

JOKAISELLE TUNNILLE ON JÄTETTY TILAA SUORAAN TAPAHTUMASTA JOTTA KAIKILLA ON MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ OSALLISTUMAAN.
TAKASALIIN MAHTUU KERRALLA JOPA 25 OSALLISTUJAA.
LISÄKSI OHJELMISTOON ON JÄTETTY TUNTEJA KOKONAAN ILMAN ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA. LUENNOT JA PAJAT ( lukuunottamatta frantsilan pajaa) OVAT AVOIMIA.
IHANA ILTATAPAHTUMA MANDALA MAGIC KUULUU LIPUN HINTAAN ♥
Lämminhenkisessä illassa Mandala Magicissa esiintyvät KEN MAI, SUVI KARHU, MIKKO HEIKINPOIKA, VELI SOLA JA LAURI WUOLIO KUMEA SOUND.

Inhale / Exhale kokoaa syyskuisena viikonloppuna yhteen toinen toistaan ihastuttavampia näytteilleasettajia ja tekijöitä upeaan miljööseen Suvilahden Kattilahalliin. Mahdollisuus tulla demotunneille kokeilemaan uutta ja etsimään inspiraatiota on alhaisen pääsymaksun vuoksi matala.

Aktiviteetteja on sekä aikuisille että lapsille; erilaisia joogatunteja salin takaosan erillisessä tilassa, mielenkiintoisia luentoja kokonaisvaltaisesta mielen- ja kehon hyvinvoinnista eri aihepiireillä, taidetta& visuaaleja, musiikkia, kodin sisustusta… unohtamatta kehon ravitsemusta.
Vanhemmat voivat joogatunnin ajaksi jättää lapsen tunniksi lapsiparkkiin, jossa lapset voivat piirtää, maalata, askarrella tai vaikka juosta kilpaa Kattilahallin ympäri!

Tämä tapahtuma on kaikkea sitä, mistä tasapainoinen elämä hektisen kauapunkielämän keskellä koostuu, jotta ihminen voi kiireestä huolimatta voida hyvin. Tästä tapahtumasta valtavasti uutta puhtia ja ideoita vain yhden joogatunnin hinnalla!

Liput kävijöille: 8€/ päivä, sisältäen messuohjelman- ja demotunnit.

——————————————————————

INHALE / EXHALE LIFESTYLE HAPPENING
09.- 10.9. 2017
Saturday at 12-20 (+ evening event 22-> Faran Ensemble + special guests, food and drinks), Sunday at 09-18.

Inhale / Exhale is gathering on a early autumn weekend under one roof the whole spectrum of well- being. This happening is ment for EVERYONE, as entrance fee is low, there is a change for everyone to come to enjoy the lessons and get inspired!

Expected an amazing variety of exhibitors and factors, work- shops, yoga, visual art, music, lectures, home decoration, not forgetting the body’s nutrition; all the good things what balanced life in the urban hectic life consists of.

This lovely event offers a huge amount of fresh impulses and ideas for the upcoming autumn for only the cost of one yoga lesson!

Tickets for visitors: 8€/ day, including the program of the fare and guided demo classes.

INHALE – EXHALE 2017 OHJELMA

JOOGA, PILATES, STRESS RELIEF JA MEDITOINTI:
Lauantai
Takasali:
12.30-13.30 Mesimarja Paatero: 
FREE FLOW 60 min.
13.45-14.45 Emma Räsänen: 
EMBODIED FLOW 60 min.
15.00-16.30 Katri Syvärinen: 
YIN YOGA MAGIC 90 min.
16.45-17.45 Julia Oravisto: 
INNER STRENGHT PILATES in English 60min.
18.00-19.15 Meri Mort:
 KOKONAINEN- NAISTENPIIRI 75min.

Lauantai
Etusali:
12.00-13.00 Sumatikirti Buddhalainen keskus: 
MEDITAATIO- Luovan voiman valjastaminen 60 min.
13.15-14.15 Kuldip Singh Khalsa: KUNDALIINIJOOGA 60min.
14.30-15.30 Jenniemilia Kauppila: 
INNER EMPOWERMENT– Sisäinen voima elämäsi johtajana workshop 60min.
15.45-16.45 Kirsi Koivula: 
ÄITIYSJOOGA 60min.
17.00-18.00 Katja Heikkiläinen:
 ASTHANGAJOOGA 60min.
18.15-19.15 Gabriela Aldana- Kekoni:
 RUMPUMEDITAATIO

LUENNOT:
Lauantai:
12.15-13.00 Jenni Emilia Kauppila:
 INNER EMPOWERMENT– Sisäinen voima elämäsi johtajana
13.30-14.45 Katri Syvärinen: 
LÖYDÄ ELÄMÄN TAIKA –Suorittamisesta iloon
15.00-16.00 Teemu Syrjälä: 
ELINVOIMAINEN MIES
16.15-17.15
Leena Siitonen: 
LEMPEÄMPI ELÄMÄ- Anna rakkauden ohjata
18.00-19.00 Anna Taipale: 
SYDÄNJUTTU – Kuinka itseään voisi rakastaa?
19.15-19.45 Oana Velcu- Laitinen:
ON THE IMPORTANCE OF BUILDING CREATIVITY HABITS IN YOUR PERSONAL LIFE- lecture in English

WORKSHOPIT:
Lauantai:
12.00- 13.45 Carina karhu: 
DREAMCATCHER- workshop
15.00-16.30 Kirsi Ihalainen ja Saija Taivalmäki:
 KELOSOUND GOES YOGA!
17.00-18.30 Anna- Maija Tiainen: 
TIETOISEN SYÖMISEN TYÖPAJA
————————————————————————————————————
JOOGA, PILATES, STRESS RELIEF JA MEDITOINTI:
Sunnuntai
Takasali:
09.00-10.30Minna Ulmanen: 
GROUNDING YIN 90 min.
10.45-12.00 Tiia Knuutinen: 
TRE STRESS RELIEF 75min.
12.15-13.15 Mesimarja Paatero: 
DETOX 60 min.
13.30-14.30 Emma Räsänen 
EMBODIED FLOW 60min.
14.45-15.45 Jepa Pihlainen: 
PARI YINJOOGA 60min.
16.00-18.00 Anna- Maria Sinisalo& Niina Pippuri: 
YINJOOGA+ SOIVAT KULHOT 120min.

Sunnuntai
Etusali:
09.00-10.00 Sumatikirti Buddhalainen keskus: 
MEDITAATIO- Luovan voiman valjastaminen 60min.
10.15-11.15 Henna Jansson: 
ASTANGAJOOGA 60min.
11.30-12.30 Minna McHale: 
ASTHANGAJOOGA
14.00-15.00 Shakta Joogakoulu: SHAKTAJOOGA
15.15-16.15 Leena Siitonen: 
LEMPEÄMPI ELÄMÄ- Anna rakkauden ohjata Workshop
16.30- 17.45 Kirsi Englund:
 LAPSIJOOGA 6-9- VUOTIAILLE

LUENNOT:
Sunnuntai:
09.00-10.00 Olli Posti:
SUPERMARKET SURVIVAL
10.30-11.30 Marika Rosenborg : 
ERITYISHERKKÄ PARISUHTEESSA
12.00-13.00 Susanna Erätuli: 
ETSIJÄN TIE- MITÄ ON OLLA IHMINEN?
13.30-14.30 Jepa Pihlainen: 
LUONTO- JA ELÄINAVUSTEINEN JOOGA
15.00-16.00 Lana Lavanina: 
AYURVEDA
16.30-17.30 Eevi Minkkinen : 
HAAVOITTUVAISUUDEN SIUNAUS workshop

WORKSHOPIT
Sunnuntai:
10.15- 11.45 Henna Länsipää: HEHEKUMALLISET NAURUHETKET workshop
12.00-14.45 Frantsila/ Anna karhu- Cormier: 
VALMISTA OMA LUOMUTUOKSUSI- workshop
15.00-17.45 Carina karhu: 
DREAMCATCHER-workshop

——————————————————————————————————————
ILTATAPAHTUMA MAGIC MANDALA LAUANTAINA KLO.21.30-02.00
21.45 KEN MAI: BUDOH TANSSITAITEILIJAN SOOLO
22.15 SUVI KARHU: SÄHKÖKANTELE
23.00 MIKKO HEIKINPOIKA: KURKKULAULANTAA JA LOOPPIA
00.00 BARBORA XU: GUZHENG
01.00 LAURI WUOLIO: KUMEA SOUND
OVET SULKEUTUVAT